Aikuisten kurssitarjonta

Joensuun Uimaseura järjestää jäsenilleen, yksityisille henkilöille ja yrityksille erilaisia vesiliikuntakursseja. Kurssitarjontaa löytyy vauvasta vaariin ja lyhyestä pidempään. Seurassamme ohjaa yli 40 ammattitaitoista ohjaajaa ja valmentajaa.

Haluatko oppia uimaan, kartuttaa jo oppimaasi taitoa tai harrastaa vesiliikuntaa laajemmin? Meiltä löytyy sopiva ryhmä tarpeeseesi. Voit osallistua tasosi mukaiseen yksittäiseen ryhmään tai valita aikuisten kurssipolusta useamman osion. Harrastukselle ei ole yläikärajaa ja kaikki innokkaat vesipedot ovat tervetulleita seuran toimintaan.

Seurassa eteneminen -> kursseilta valmennusryhmiin.

Jokainen JoUSilainen voi valita itselleen sopivan kurssipolkunsa.

Voit edetä kurssi kerrallaan alhaalta ylöspäin tai käydä vain jonkun osan polusta.

Aikuisten kurssitarjonta

Suurin osa ryhmistämme kokoontuu 12-13 kertaa ja nämä ryhmät alkavat elo-syyskuussa tai tammikuussa.

Osa ryhmistä kestää vain 6 kertaa ja nämä ryhmät alkavat elo-syyskuussa, marraskuussa, tammikuussa, maaliskuussa tai toukokuussa.

Alkavat kurssit tulevat näkyviin aina myClubiin kesä-heinäkuun ja joulukuun aikana.

  • Aikuisten uimakoulut
  • Aikuisten uinnin tekniikkakurssit
  • Senioreiden uinnin tekniikkakurssi
  • Senioreiden kuntosaliryhmä
  • Aikuisten harrasteryhmät
  • Aikuisten uimahyppykoulu

Yleiset ilmoittautumis-ohjeet

Ilmoitamme ”Ajankohtaista” osiossa kesä- ja joulukuun aikana tulevan kauden kurssit sekä ilmoittautumisajankohdat.

Jäsenyys

Järjestämme toimintaa vain seuramme jäsenille. Seuran toimintaan osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Jäsenmaksu 30 € / vuosi, jonka seura laskuttaa kahdessa erässä: syyskaudelta syyskuussa 15 € ja kevätkaudelta tammi-helmikuussa 15 €. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Kurssille ilmoittautuminen

Uudet kurssilaiset

Kursseille ilmoittaudutaan aina seuran myClubin kautta. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt kyseistä ohjelmaa, voit katsoa lyhyen ilmoittautumisohjeen täältä. myClub ohjelma toimii parhaiten joko Firefox tai Crome palvelimella. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta s-postiisi -> tarkistathan roskapostin sekä osoitetietosi myClubista. Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä toiminnanjohtajaan.

Jos jäät ryhmässä varasijalle, voit saada vielä tiedon ryhmään pääsystä toisen opetuskerran jälkeen.

Jatkavat kurssilaiset 

Jatkavat kurssilaiset ovat seuran toiminnassa olevia aikuisia eli seuran jäseniä. Toiminnassa mukana olevilla jäsenillä on mahdollisuus ilmoittautua ennakkoon jatkamaan harrastutaan tulevalle kaudelle. Kun jäsenten ilmoittautuminen loppuu, vapaaksi jääneet paikat avataan uusille kurssilaisille. 

Jos jäsen ei ole muistanut tehdä jatkoilmoittautumista myClubiin, hän ilmoittaa itsensä uusien kurssilaisten ilmoittautumisen yhteydessä. 

Laskutus

Kurssin lasku lähetetään osallistujan myClub tilille 2. opetuskerran jälkeen.  Maksuaikaa on 14 päivää. Paperilaskuun lisäämme 5 € laskutuslisän.

Kurssin peruminen / asiakas

Mikäli paikka perutaan kurssin jo alettua, peruminen tulee tehdä sähköpostilla toiminnanjohtajalle, muuten veloitamme turhasta paikan pitämisestä 30 € maksun.

Kurssien muutokset / peruuntuminen

Mahdollisista kurssimuutoksista ilmoitamme asiakkaille mahdollisimman pikaisesti seuran nettisivujen sekä sähköpostin kautta.

Kurssin järjestäjästä (JoUS) johtumattomasta syystä tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen asiakkaalle eikä korvaavien ohjaustuntien järjestämiseen. Ennalta arvaamaton tapahtuma voi olla esim. veden likaantuminen, joka estää altaan käytön asiakkailta ja kurssilaisilta kyseisenä ajankohtana.

Joensuun Uimaseura ry pidättää oikeuden muutoksiin. Mikäli kurssi joudutaan esimerkiksi perumaan ennen sen alkua, palautetaan kurssimaksu asiakkaalle kokonaisuudessaan. Syy kurssin perumiseen voi olla esimerkiksi se, ettei minimiosallistujamäärä täyty.

Kurssien kokoontumispäivät

Kurssien kokoontumispäivät löydät tapahtumasta, johon olet ilmoittautunut. Tapahtumasta näet myös viikot, jolloin kurssit eivät kokoonnu.