OLETKO SINÄ ETSIMÄMME HENKILÖ?

Vuonna 1907 perustettu Joensuun Uimaseura on lähes 1000 jäsenen uimaseura, joka liikuttaa sekä harrastajia että kilpaurheilijoita. Joensuun Uimaseura tarjoaa kaikille seuran jäsenille, yksityisille henkilöille ja yrityksille monipuolista ja iloista vesiliikuntaa. Järjestämme erilaisia kursseja ja valmennusryhmiä perheuinneista uimakouluihin, lasten ryhmistä aikuisten ryhmiin ja harrasteryhmistä kilpavalmennusryhmiin.

Seurassamme ohjaa yli 40 ammattitaitoista ohjaajaa ja valmentajaa, joten yksin et tee töitä tässä seurassa.

Etsimme joukkoomme innokkaita uimaopettajia, ohjaajia ja valmentajia

Seuran ohjaajarekrytointi on avoinna koko ajan. 

Etsimme joukkoomme:

  • uimaopettajia, joiden työnkuvaan kuuluvat eritasoisten uimakouluryhmien / kurssien ohjaaminen toisen uimaopettajan tai ohjaajan kanssa.
  • Apuohjaajia, joilla ei välttämättä tarvitse olla uintitaustaa. Työnkuvaan kuuluu uimaopettajan kanssa yhdessä toimiminen (ohjaaminen/auttaminen) sekä mahdollinen suihkuapuna toiminen.
  • Uinnin tai uimahyppyjen valmentajia, joiden työnkuvaan kuuluvat nuorten ja lasten valmennusryhmien valmentaminen ja harjoitusten suunnittelu toisen valmentajan kanssa.

Ohjauspaikat ja -ajat sekä vaadittava ikä

Uimaopetus tapahtuu pääsääntöisesti viikonloppuisin Virkistysuimala Vesikossa tai Rantakylän uimahallissa. Ohjauspäivät ovat sovittavissa muiden opettajien / ohjaajien kanssa.

Uinnin valmennusryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti viikolla joko Virkistysuimala Vesikossa tai Rantakylän uimahallissa.

Uimaopettajan vaatimuksena on 18-vuoden ikä, uimaopettajan perustutkinto tai vastaava. Ohjaajien ja uinnin valmentajien vaatimuksena 15-vuoden ikä.

Apuohjaajilla ei tarvitse olla aikaisempaa uintitaustaa vaan vastuuohjaaja ja seura kouluttavat ohjaajan.

Valmennusryhmien ohjaajilta ja valmentajilta toivomme aikaisempaa kokemusta uintikurssien vetämisestä tai intoa oppia uutta sekä omatoimisuutta.

 

Työtehtävät voidaan aloittaa sopimuksen mukaan.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen marjo.siintomaa-toljander(at)jous.fi.