Perheuinti

(uudet ryhmät alkavat aina syys- ja tammikuussa)

Perheuinnissa lapsi opettelee uinnin alkeistaitoja kuten hengitystä, uintiasentoa, sukelluksia, kelluntoja sekä motoriikkaa (käsivedot, potkut) yhdessä vanhempien kanssa. Taitojen karttuessa myös alkeisuintitekniikat otetaan harjoitteluun mukaan. 

Opetus tapahtuu aaltoaltaassa, ja lapsen tulee olla sen verran rohkea, että uskaltaa tulla vanhemman kanssa syvempäänkin veteen.

Pienempien ryhmät on suunnattu n. 1 v. – 3 v. aloittelijoile, vauvauinnista siirtyville ja ko. ikäisille jatkajille. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua uusia uimareita. Ryhmissä voi jatkaa aina 4 – 5 -vuotiaiden jatkoryhmiin saakka. Jatkoryhmät on suunnattu vain ryhmissä jo olleille tai vastaavan kokemuksen omaaville. Tämän jälkeen siirrytään taitotason mukaan seuran muihin ryhmiin (lähinnä uimakouluihin).

Ryhmät jaetaan iän ja taitotason mukaisesti suunnilleen samantasoisiin osallistujiin. Pyrimme sijoittamaan perheen kaikki lapset samaan ryhmään (rinnakkaisryhmät eri-ikäisille lapsille) ja huomioimaan myös perheen muiden lasten yhtäaikaiset harjoitukset parhaamme mukaan.

Missä ja milloin?

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa Vesikon aaltoaltaassa lauantaisin klo 8.30 – 10.00.

Uintiaika on 30 min/ryhmä.

Uintikertoja tulee kevät- tai syyskaudelle 13. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Perheuinnin hinta on yhdeltä kaudelta 105 euroa / lapsi + 15 € jäsenmaksu / lapsi ja 15 € jäsenmaksu / osallistuva aikuinen. Kaudella tarkoitetaan joko kevät- (tammi-heinäkuu) tai syyskautta (elo-joulukuu).

Perheuintiryhmät koostuvat samanikäisistä ja tasoisista lapsista. Tämän vuoksi ohjaaja jakaa lapset sopiviin ryhmiin. Vapautuville paikoille voit ilmoittautua jonottamaan myClubissa. Ryhmä johon voit ilmoittaa lapsesi jonottamaan julkaistaan aina joulukuussa sekä kesäkuussa.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan lapsen tämänhetkisestä taitotasosta/uintitaustasta.

Ohjaaja ilmoittaa mahdollisen ryhmäsi sähköpostilla, jonka jälkeen paikan vahvistus tapahtuu ohjaajan ohjeiden mukaan.

Lisätietoja

Kirsi Loijas ja Miia Rouhiainen

perheuinti@jous.fi