Vesirallit

(uudet ryhmät alkavat aina syys- ja tammikuussa)

Vesirallit ovat vesiliikunnan monipuolisuuskursseja! Kursseilla käydään läpi kaikkien uintiurheilumuotojen perusteita. Vesipallo, uimahypyt sekä uintitekniikat (vapaa-, selkä-, rintauinti) tulevat lapselle tutuksi kurssin aikana. Tavoitteena on haastaa lasta liikkumaan vedessä mahdollisimman monipuolisesti. Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on vahvasti otettu huomioon.

Vesiralli kestää pääsääntöisesti 1 1/2 vuotta ja sinä aikana suoritetaan osiot Kalat, Norpat ja Delfiinit.

HUOM! Lapsen voi ilmoittaa suoraan ylempään ryhmään, jos hänen uimataitonsa on vaadittavalla tasolla.

Ryhmien kuvaukset ja uimataitotasot

Kalat on tarkoitettu 6-10 -vuotialle lapsille, jotka osaavat uida kahdella lajilla 25 metriä (myyrä/alkeisselkä).  Kurssilla suoritetaan kalapinssin tehtävät sekä tavoitteena on saada 50 metrin uimataito.

Norpat  on tarkoitettu 6-10 -vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida 50 metriä. Kurssilla suoritetaan norppapinssin tehtävät sekä tavoitteena on saada 100 metrin uimataito.

Delfiinit on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida 100 metriä.  Kurssilla suoritetaan delfiinipinssin tehtävät sekä tavoitteena on saada 150 metrin uimataito.  

Missä ja milloin?

Ryhmät kokoontuvat  kerran viikossa.

Vesikolla lauantaisin klo 8.15-10.15 ja sunnuntaisin klo 16.35-18.35.

Rantakylän uimahallissa sunnuntaisin klo 13.30-14.50.

Opetusaika on 40 min/ryhmä.

Uintikertoja tulee kevät- tai syyskaudelle 13.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssi maksaa yhdeltä kaudelta 120 € + 15 € jäsenmaksu / lapsi.

Kaudella tarkoitetaan joko kevät- (tammi-heinäkuu) tai syyskautta (elo-joulukuu).

Toukokuun intensiivikurssit kestävät 8 kertaa ja ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa lauantaiaamuisin ja sunnuntai-iltaisin. Toukokuun intensiivikurssi maksaa 74 € + 15 € jäsenmaksu/lapsi.

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu myClubissa.

Lisätietoja

044-0991907 /  marjo.siintomaa-toljander@jous.fi

 

Huomioitavaa

Suihkukäytänteet

Tyttöjen puoli: Vanhempi auttaa tarvittaessa lasta pukuhuoneilla ja suihkuissa.  Lapset menevät itsenäisesti altaan puolelle nimenhuutoa varten.  Nimenhuuto pidetään altaan reunalla. Huom! vain naispuoliset henkilöt voivat tulla tyttöjen puolelle.

Poikien puoli: Vanhempi auttaa tarvittaessa lasta pukuhuoneilla ja suihkuissa. Lapset menevät itsenäisesti altaan puolelle nimenhuutoa varten. Nimenhuuto pidetään altaan reunalla. Huom! vain miespuoliset henkilöt voivat tulla poikien puolelle.