Vesirallit

(uudet ryhmät alkavat aina syys- ja tammikuussa)

Vesirallit ovat vesiliikunnan monipuolisuus kursseja! Kursseilla käydään läpi kaikkien uintiurheilumuotojen perusteita. Vesipallo, uimahypyt sekä uintitekniikat (vapaa-, selkä-, rintauinti) tulevat lapselle tutuksi kurssin aikana. Tavoitteena on haastaa lasta liikkumaan vedessä mahdollisimman monipuolisesti. Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on vahvasti otettu huomioon.

Vesiralli kestää pääsääntöisesti 1 1/2 vuotta ja sinä aikana suoritetaan osiot Kalat (Vesiralli1), Norpat (Vesiralli 2) ja Delfiinit (Vesiralli 3).

HUOM! Lapsen voi ilmoittaa suoraan ylempään ryhmään, jos hänen uimataitonsa on vaadittavalla tasolla.

Ryhmien kuvaukset ja uimataitotasot

Kalat (Vesiralli 1) on tarkoitettu 6-10 -vuotialle lapsille, jotka osaavat uida kahdella lajilla 25 metriä (myyrä/alkeisselkä).  Kurssilla suoritetaan kalapinssin tehtävät sekä tavoitteena on saada 50 metrin uimataito.

Norpat (Vesiralli 2) on tarkoitettu 6-10 -vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida 50 metriä. Kurssilla suoritetaan norppa pinssin tehtävät sekä tavoitteena on saada 100m uimataito.

Delfiinit (Vesiralli 3) on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida 100 metriä.  Kurssilla suoritetaan delffiinipinssin tehtävät sekä tavoitteena on saada 150 metrin uimataito.  

Missä ja milloin?

Ryhmät kokoontuvat  kerran viikossa lauantaisin klo 8.15-10.15 tai klo 16.35-17.55 ja sunnuntaisin klo 16.35-18.40 Vesikolla tai sunnuntaisin klo 13.00-16.00 Rantakylän uimahallissa.

Uintiaika on 40 min/ryhmä.

Uintikertoja tulee kevät- tai syyskaudelle 12 + vesirieha.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssi maksaa yhdeltä kaudelta 110 € + 15 € jäsenmaksu / lapsi.

Kaudella tarkoitetaan joko kevät- (tammi-heinäkuu) tai syyskautta (elo-joulukuu).

Toukokuun intensiivikurssit kestävät 8 kertaa ja ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa lauantai aamuisin ja sunnuntai-iltaisin. Toukokuun intensiivikurssi maksaa 70 € + 15 € jäsenmaksu/lapsi.

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu myClubissa.

Lisätietoja

044-0991907 /  marjo.siintomaa-toljander@jous.fi

tai

040-0448045 / helena.jolkkonen@jous.fi

Huomioitavaa

Suihkukäytänteet

Tyttöjen puoli: Vanhempi auttaa tarvittaessa lasta pukuhuoneilla ja suihkuissa.  Lapset menevät itsenäisesti altaan puolelle nimenhuutoa varten.  Nimenhuuto pidetään altaan reunalla. Huom! vain naispuoliset henkilöt voivat tulla tyttöjen puolelle.

Poikien puoli: Vanhempi auttaa tarvittaessa lasta pukuhuoneilla ja suihkuissa. Lapset menevät itsenäisesti altaan puolelle nimenhuutoa varten. Nimenhuuto pidetään altaan reunalla. Huom! vain miespuoliset henkilöt voivat tulla poikien puolelle.