Perheuinti

(uudet ryhmät alkavat aina syys- ja tammikuussa)

Perheuinnissa lapsi opettelee uinnin alkeistaitoja kuten hengitystä, uintiasentoa, sukelluksia, kelluntoja sekä motoriikkaa (käsivedot, potkut) yhdessä vanhempien kanssa. Taitojen karttuessa myös alkeisuintitekniikat otetaan harjoitteluun mukaan. 

Pienempien ryhmät on suunnattu n. 1 v – 3 v aloittelijoile, vauvauinnista siirtyville ja ko. ikäisille jatkajille. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua uusia uimareita. Ryhmissä voi jatkaa aina 4-5 vuotiaiden jatkoryhmiin saakka. Jatkoryhmät on suunnattu vain ryhmissä jo olleille tai vastaavan kokemuksen omaaville. Tämän jälkeen siirrytään taitotason mukaan seuran muihin ryhmiin (lähinnä uimakouluihin).

Ryhmät jaetaan iän ja taitotason mukaisesti suunnilleen samantasoisiin osallistujiin. Pyrimme myös sijoittamaan perheen kaikki lapset samaan ryhmään (rinnakkaisryhmät eri-ikäisille lapsille) ja huomioimaan myös perheen muiden lasten yhtäaikaiset harjoitukset parhaamme mukaan.

Missä ja milloin?

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa Vesikon aaltoaltaassa lauantaisin klo 8.30 – 10.00.

Uintiaika on 30 min/ryhmä.

Uintikertoja tulee kevät- tai syyskaudelle 13. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Perheuinnin hinta on yhdeltä kaudelta 95 euroa / lapsi + 20 euroa seuranjäsenmaksu/perhe (tämä maksu vain perheuinnissa). Kaudella tarkoitetaan joko kevät- (tammi-heinäkuu) tai syyskautta (elo-joulukuu).

Perheuinti -ryhmät koostuvat samanikäisistä ja tasoisista lapsista. Tämän vuoksi ohjaaja jakaa lapset sopiviin ryhmiin. Vapautuville paikoille voit ilmoittautua jonottamaan myClubissa.

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan lapsen tämänhetkisestä taitotasosta/uintitaustasta.

Ohjaaja ilmoittaa mahdollisen ryhmäsi sähköpostilla, jonka jälkeen paikan vahvistus tapahtuu ohjaajan ohjeiden mukaan.

Lisätietoja

Kirsi Loijas ja Miia Rouhiainen

perheuinti@jous.fi