Seura-alennukset

Joensuun Uimaseuran jäsenet saavat seuran jäsenkortilla tai Blue Cardilla seuraavia alennuksia:

* Torikadun Intersportista ja Eräurheilusta 5 % alennus tekstiileiden ja jalkineiden hyllyhinnasta.

   Torikadun Intersportista 20 % alennus uintivarusteista ja tekstiileistä.


* Huippuluokan kompressio- ja treenivarusteet yhteistyökumppaniltamme Tritaniumilta -30% alennuksella!

Tritanium Finland ja Joensuun Uimaseura ovat aloittaneet yhteistyö-kumppanuuden ja tätä kautta kaikilla seuran jäsenillä on myös mahdollisuus päästä hyödyntämään loistavaa seura-alennusta Tritaniumin korkealaatuisiin kompressiotuotteisiin.

Tritanium Finland on suomalainen yritys, joka on noussut viime vuosina laajasti esille eri urheilupiireissä uudenlaisen ja aidon vaikuttavuuden lupaavilla kompressiotuotteillaan. Tritanium -kompressiotuotteiden kehitystyö tehdään kokonaan Suomessa ja tuotteiden fysiologinen vaikutus sekä tekninen toimivuus on todettu jo uinnissakin maamme terävimmän kärjen osalta. Lukuisat huippu-urheilijat, kuten maajoukkueuimarit Jenna Laukkanen ja Mimosa Jallow, ovat käyttäneet Tritaniumin kompressiotuotteita jo pidemmän aikaa niin treenatessa, palautuessa kuin matkustaessakin.

Pitkäjänteisen kehitystyön läpikäyneiden Tritanium -kompressiotuotteiden valmistuksessa on käytetty viimeisintä huipputeknologiaa ja niissä toteutuu tieteellisesti mitattu tarkka asteittainen kompressiopaine. Kompressiotuotteiden avulla maksimoidaan uimareiden suoritustehoa, nopeutetaan palautumista sekä ennaltaehkäistään urheilu- ja rasitusvammojen syntyä.

Tuotteita löytyy kahdessa eri paineluokassa käyttötarkoituksen mukaan ja valikoimista löytyvät mm. kompressiosäärystimet, -sukat, -hihat ja -lahkeet, jotka sopivat myös nuoremmille uimareille. Lisäksi laajasta valikoimasta löytyvät myös muut kompressiotekstiilit, kuten kompressiohousut ja -paidat.

Tutustu valikoimaan ja hyödynnä erinomaiset seuratarjoukset suoraan Tritaniumin verkkokaupassa osoitteessa: www.tritaniumstore.fi

Tritanium Finland:

Tritanium on v. 2013 Joensuussa perustettu yritys, jonka tuotekehitys ja -suunnittelutyö tehdään täysin Suomessa. Tritaniumin intensiivinen tuotekehitys pohjautuu kokemukseen kilpaurheilusta, liikuntalääketieteestä, urheilufysioterapiasta ja tuotantoteknologisesta huippuosaamisesta. Tinkimätön asenne toimivien ratkaisujen etsimiseen ja parhaiden tuotteiden kehittämiseen on tuonut tulosta. Tritanium-tuotteilla on yksinkertainen ja paljonpuhuva maine: Ne Toimivat.

Tritanium –tuotteilta vaaditaan täydellistä toimivuutta ja maksimaalista funktionaalisuutta ja tuotteista saadut tulokset ovat yksinkertaisesti kiistattoman hyviä urheilijan näkökulmasta katsottuna. Tuotteidemme laadun puolesta parhaiten puhuukin laaja Tritanium Athletes - urheilijaryhmä, joka koostuu kansainvälistä menestystä saavuttaneista urheilijoista.

Allennuskoodi voimassa vuoden  2019: JOUS30


* Swimshopin tuotteista 12,5 % alennuksen (poikkeuksena kisapuvut, märkäpuvut ja pienelektroniikka, joiden alennus on 6,25 %). Lue lisää kuinka saat alennuksen käyttöösi. Tuotteet löytyvät Swimshopin sivuilta.


* Fysios on tehnyt yhteistyösopimuksen uimareiden lihashuoltoon liittyvistä hieronta- ja fysioterapiapalveluista.

Lue tästä sopimuksesta: FYSIOS PALVELUT


* Ana-Sport hieronta ja valmennus (Teollisuuskatu 1 osoitteeseen, Askellusklinkikka Oy:n tiloissa) tarjoaa palveluitaan seurahintaan.

 Katso tästä seurahinnasto.