Seura-alennukset

Joensuun Uimaseuran jäsenet saavat seuran jäsenkortilla tai Blue Cardilla seuraavia alennuksia:

* Torikadun Intersportista ja Eräurheilusta 5 % alennus tekstiileiden ja jalkineiden hyllyhinnasta.

   Torikadun Intersportista 20 % alennus uintivarusteista ja tekstiileistä.


* Huippuluokan kompressio- ja treenivarusteet yhteistyökumppaniltamme Tritaniumilta -25 % alennuksella!

Alennuskoodi on lähetetty vuoden alussa jäsenille ja se on voimassa rajoitetun ajan.

Tritanium on v. 2013 Joensuussa perustettu yritys, jonka tuotekehitys ja -suunnittelutyö tehdään täysin Suomessa. Tritaniumin intensiivinen tuotekehitys pohjautuu kokemukseen kilpaurheilusta, liikuntalääketieteestä, urheilufysioterapiasta ja tuotantoteknologisesta huippuosaamisesta. Tinkimätön asenne toimivien ratkaisujen etsimiseen ja parhaiden tuotteiden kehittämiseen on tuonut tulosta. Tritanium-tuotteilla on yksinkertainen ja paljonpuhuva maine: Ne Toimivat.

Pitkäjänteisen kehitystyön läpikäyneiden Tritanium -kompressiotuotteiden valmistuksessa on käytetty viimeisintä huipputeknologiaa ja niissä toteutuu tieteellisesti mitattu tarkka asteittainen kompressiopaine. Kompressiotuotteiden avulla maksimoidaan suoritustehoa, nopeutetaan palautumista sekä ennaltaehkäistään urheilu- ja rasitusvammojen syntyä.

Tuotteita löytyy kahdessa eri paineluokassa käyttötarkoituksen mukaan ja valikoimista löytyvät mm. kompressiosäärystimet, -sukat, -hihat ja -lahkeet, jotka sopivat myös nuoremmille uimareille. Lisäksi laajasta valikoimasta löytyvät myös muut kompressiotekstiilit, kuten kompressiohousut ja -paidat.

Tuotteiden fysiologinen vaikutus sekä tekninen toimivuus on todettu myös uinnissakin maamme terävimmän kärjen osalta. Lukuisat huippu-urheilijat, kuten maajoukkueuimarit Jenna Laukkanen ja Mimosa Jallow, ovat käyttäneet Tritaniumin kompressiotuotteita jo pidemmän aikaa niin treenatessa, palautuessa kuin matkustaessakin.

Tutustu valikoimaan ja hyödynnä erinomaiset seuratarjoukset suoraan Tritaniumin verkkokaupassa osoitteessa: www.tritaniumstore.fi


* Swimshopin tuotteista 12,5 % alennuksen.  Alennus ei koske kustomoituja tai tilaustuotteita tai uinnin kisauimapukuja. Tuotteet löytyvät Swimshopin sivuilta.