Ilmoittautuminen kursseille alkaa maanantaina 4.1. klo 9.00

Osoitteessa: https://jous.myclub.fi/flow/events/public

Kurssit, kokoontumisajat ja päivät näet yllä olevasta osoitteesta.

Joensuun Uimaseura järjestää keväällä 2021 seuraavia kursseja:


Kurssimainoksen saat näkyvillä "klikkaamalla" ylläolevan kurssin nimeä.

Kurssien sisällöt ja tiedot löydät kohdasta kurssit.

KEVÄÄN RYHMÄT JA VAPAAT PAIKAT näet  24.12. alkaen ennakkoon kohdasta -> "Ilmoittaudu kursseille" (yläpalkki). Valitse "tapahtumat" ja "listaus".


TIETOJA ILMOITTAUTUMISESTA

 • Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu myClub ohjelmassa "ILMOITTAUDU KURSSEILLE" (yläpalkki).
 • Ryhmät joihin voit ilmoittautua näkyvät ohjelmassa 24.12. lähtien.  Ilmoittautumisen voit tehdä vasta kun ilmoittautuminen alkaa.
 • ENNEN ILMOITTAUTUMISTA: 
  • Voit rekisteröityä ohjelmaan ennen ilmoittautumisen alkamista "TESTIRYHMÄSSÄ". 
  • Jos vanhempi ilmoittaa lapsensa kursseille, valitse ohjelmassa "olen yli 18-vuotias".
 • Ilmoittautumisen alkaessa voit kirjautua valmiiksi tunniksillasi myClub ohjelmaan. Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja täytä tarvittavat tiedot.
 • Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen kurssista.
 • Jos ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Kun varasijapaikat ovat täynnä, ryhmään ei voi enää ilmoittautua. Tässä tapauksessa valitsethan tilalle toisen ryhmän.
 • Ilmoitamme vapautuneesta paikasta varasijalla olevalle tekstiviestillä. Varasijoille otamme vielä  2. opetuskerran jälkeen.
 • Ilmoittautuminen on sitova ja ryhmänvaihto on mahdollista vain jos ryhmissä on tilaa.
 • Peruminen tulee tehdä viimeistään toisen kokoontumiskerran jälkeen osoitteeseen marjo.siintomaa-toljander(at)jous.fi. Muuten perimme 30 € maksun turhasta paikan pitämisestä.
 • HUOM!!! Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta s-postiisi -> tarkistathan roskapostin. Jos vahvistusta ei löydy roskapostista -> ota yhteyttä toiminnanjohtajaan 044-0991907
 • Parhaiten myClub ohjelma toimii joko Firefox tai Crome palvelimella.


Kurssille ilmoittautuminen

Uudet kurssilaiset

Kursseille ilmoittaudutaan myClubin kautta (linkki yläpalkissa "ilmoittaudu kursseille").  Emme ota vastaan sähköposti-ilmoittautumisia.

Jatkavat kurssilaiset 

Jatkavat kurssilaiset ovat jo seuran toiminnassa olevia lapsia tai aikuisia eli seuran jäseniä. Jo toiminnassa mukana olevilla jäsenille avataan ilmoittautuminen aikaisemmin. Ilmoitettuna ajankohtana kurssilaiset voivat  ilmoittaa itsensä tai lapsensa jatkamaan tulevalle kaudelle sopivan tasoiseen ryhmään. Kun jäsenten ilmoittautuminen loppuu, vapaaksi jääneet paikat avataan uusille kurssilaislle. 

Jos jäsen ei ole muistanut tehdä jatkoilmoittautumista myClubiin, hän ilmoittaa itsensä tai lapsensa uusien kurssilaisten ilmoittautumisen yhteydessä. 

HUOM! Tämän ilmoittautumisen yhteydessä et voi ilmoittaa uusia kurssilaisia.


Kurssien info-kirjeet

Perheuinti, aikuisten ryhmät ja kaikki harrasteryhmät

Kurssitiedote lähetetään viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua ilmoitettuun sähköpostiin. Jos et löydä infoa, niin tarkistathan roskapostin. Jos se ei löydy sieltä niin olethan yhteydessä toiminnanjohtajaan.

Uimakoulut ja Vesirallit

Info-kirjeet löytyvät tästä: UIMAKOULUT, VESIRALLIT


Laskutus

Kurssin lasku lähetetään osallistujan myClub tilille 3. opetuskerran jälkeen.  Maksuaikaa on 14 päivää. Paperilaskuun lisäämme 5 € laskutuslisän.


Kurssin peruminen / asiakas

Kurssi tulee perua viimeistään ryhmän toisen kokoontumiskerran jälkeen. Peruminen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla toiminnanjohtajalle, muuten veloitamme turhasta paikan pitämisestä 30 € maksun.


Kurssien muutokset /peruuntuminen

Mahdollisista kurssimuutoksista ilmoitamme asiakkaille mahdollisimman pikaisesti seuran nettisivujen sekä sähköpostin kautta.

Kurssin järjestäjästä (JoUSista) johtumattomasta syystä tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen asiakkaalle eikä korvaavien ohjaustuntien järjestämiseen. Ennalta arvaamaton tapahtuma voi olla esim. veden likaantuminen, joka estää altaan käytön asiakkailta ja kurssilaisilta kyseisenä ajankohtana.

Joensuun Uimaseura ry pidättää oikeuden muutoksiin. Mikäli kurssi joudutaan esimerkiksi perumaan ennen sen alkua, palautetaan kurssimaksu asiakkaalle kokonaisuudessaan. Syy kurssin perumiseen voi olla esimerkiksi se, ettei minimiosallistujamäärä täyty.


Kevään 2021  uusien kurssien kokoontumispäivät (12 krt)

perheuinti (aloittaa poikkeuksellisesti 30.1.), uimakoulut, vesirallit, harrasteryhmätMA             TI                KE              TO             PE               LA               SU             

11.1.
13.1.14.1.15.1.16.1.17.1.
18.1.
20.1.21.1.22.1.23.1.24.1.
25.1.26.1.27.1.28.1.29.1.30.1.31.1.
1.2.2.2.3.2.4.2.5.2.6.2.7.2.
8.2.9.2.10.2.11.2.12.2.13.2.14.2.
15.2.16.2.17.2.18.2.19.2.20.2.21.2.
22.2.23.2.24.2.25.2.26.2.27.2.28.2.
1.3.2.3.3.3.4.3.5.3.


15.3.16.3.17.3.18.3.19.3.20.3.21.3.
22.3.23.3.24.3.25.3.26.3.27.3.28.3.
29.3.30.3.31.3.

6.4.7.4.8.4.9.4.10.4.11.4.
12.4.13.4.15.4.16.4.17.4.18.4.
20.4.24.4.25.4.


VESIRIEHAT KEVÄT 2021 (kutsu tapahtumasta lähetetään s-postiin)

perheuinti la (peruttu vallitsevan tilanteen vuoksi)

uimakoulut, vesirallit, harrasteryhmät su (peruttu vallitsevan tilanteen vuoksi)


SUIHKUKÄYTÄNTÖ LASTEN UIMAKOULUISSA

Tyttöjen puoli: Vanhempi auttaa lapselta ulkovaatteet päältä ja ohjaa lapsen suihkutilaan. Suihkussa seuramme apuohjaaja (seuran t-paita päällä) auttaa tarvittaessa lapsia. Ohjaaja kuljettaa lapset muutamaa minuuttia ennen uimakoulun alkua opetusaltaalle, jossa uimaopettaja suorittaa nimenhuudon. Uimakoulun jälkeen ohjaaja tuo lapset suihkuun jne. vanhemmat ottavat lapset vastaan pukuhuoneen puolella. Vain naispuoliset henkilöt voivat tulla tyttöjen puolelle.

Poikien puoli: Vanhempi auttaa tarvittaessa lasta pukuhuoneessa sekä suihkuissa. Lapsi tulee omatoimisesti opetusaltaalle nimenhuutoa varten. Uimaopettajat kutsuvat myös lapsia ennen opetuksen alkua suihkutiloista. Uimakoulun jälkeen lapsi palaa takaisin suihkutilaan jossa tarvittaessa vanhempi on auttamassa. Vain miespuoliset henkilöt voivat tulla poikein puolelle.

MUUT RYHMÄT toimivat itsenäisesti pukuhuoneissa sekä suihkutiloissa ja saapuvat itsenäisesti nimenhuutopaikalle, joka on ilmoitettu info-kirjeessä.


YLEISTÄ HARJOITUKSISTA

 • Vesikkoon pääsette lauantai aamuisin pääoven vasemmalla puolella olevasta sivuovesta. 
 • Avaimen voi ottaa kassalta 15 minuuttia ennen opetuksen alkua.
 • Harjoituksiin mukaan uikkari, pyyhe, mahd. uimalasit ja uimalakki sekä pitkät hiukset ponnarille.
 • Altaassa ja hallissa noudatetaan sääntöjä: altaaseen ja altaasta pois vain opettajan luvalla, altaassa totellaan opettajaa, toista ei saa painaa veden alle tai räiskyttää tahallaan vettä, käydään vessassa ennen uimakoulua ja hädän iskiessä ilmoitetaan siitä opettajalle.
 • Yksittäisistä uimakoulupoissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa, mutta useamman kuin kahden kerran peräkkäinen poissaolo on hyvä ilmoittaa toiminnanjohtajalle sähköpostitse. Uimakoulukertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata toisen päivän ryhmässä.
 • Jos on kysyttävää lapsenne oppimisesta, niin ottakaa hihasta kiinni ja kysykää rohkeasti.
 • Jos lapsellanne on jokin sairaus ym. asia jonka ohjaajan tulisi tietää, kirjaathan tiedon Seuramappiin.
 • Jos lapsi ei ole aikaisemmin käynyt opetuspaikassa, niin käykää tutustumassa halliin ja uima-altaaseen aikaisemmin samalla viikolla.
 • Uimakoululaiset tuovat uimaopettajille vanhan uintikirjan (jos sellainen löytyy) 10-12 kerran aikana. Jos sinulla ei ole uintikirjaa, saat uuden uimakoulun loputtua.
 • Kurssin päätyttyä uimakoululaiset saavat uintikirjan ja Vesirallilaiset todistuksen. Näistä näette mitä lapsi on kurssin aikana tehnyt ja mihin ryhmään lapsi tulee siirtymään. Näistä myös löydätte minkä uintimerkin voitte ostaa lapsellenne.


SIISTIJÖIDEN TERVEISET VANHEMMILLE

 • Vanhempien tulee pysytellä aulan puolella, hallinpuolelle ei voi tulla katsomaan harjoituksia.
 • Hygieniasyistä, kengät pois suihkutiloissa.
 • Lauantaisin kengät jätetään joko käytävään tai ne otetaan ennen pukutiloja käsiin ja siirretään pukukaappiin (siistijät tulevat töihin vasta klo 12.00, joten näin voimme vähentää lian tuloa pukutiloihin).
 • Vesikon kahvion mennessä kiinni, vanhempien tulee siirtyä riimun toiselle puolelle. Kahvion alueelle ei voi mennä seuraamaan harjoituksia eikä sieltä ei voi siirtää tuoleja pois.
 • Annetaan siistijöille pukutiloissa ja rappusissa työrauha ja poistutaan harjoitusten ajaksi pukutiloista.
 • Sunnuntaina Rantakylän ulko-ovea ei saa jättää auki tai lukkoa laittaa auki asentoon. Sisään pääsee sitä mukaan kun ihmisiä tulee ulos. Ulko-ovi laitetaan ulkopuolisilta lukkoon klo 17.40.
 • Sunnuntaisin tulee poistua Vesikosta klo 19.00 ja Rantakylästä klo 17.15 mennessä.