Senioreiden uinnin tekniikkakurssit


Hei sinä seniori-ikäinen kuntouimari!

Oletko aina halunnut oppia uimaan helpommin ja paremmalla uintitekniikalla?

Haluaisitko opetella uinnin eri lajitekniikoita rauhallisempaan tahtiin oman ikäistesi seurassa?

Nyt se on mahdollista!

Joensuun Uimaseura järjestää senioreiden oman uinnin lajitekniikkakurssin. Kurssi on tarkoitettu 65-vuotiaille ja siitä vanhemmille senioreille.

Kurssilla harjoitellaan kolmen uintilajin (vapaa-, rinta-, selkäuinnin) tekniikoiden perusteita. Kurssin aikana käydään läpi uinnin hengitystekniikkaa, uintiasentoja, potkuja, rytmiä ja kokonaissuorituksia.


Lähtötasovaatimus: vähintään 50 - 100 m yhtäjaksoinen uimataito (tyyli vapaa).

Mukaan tarvitset mielellään omat uimalasit (jos sinulla ei ole uimalaseja, tarvittaessa saat ne lainaan meiltä) sekä intoa oppia uutta. 

Ryhmiin otetaan maksimissaan 12 henkilöä ja kurssi toteutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 6. Kurssien mainokset ja kokoontumispäivät löydät täältä.

Opetus tapahtuu Vesikossa keskiviikkoisin klo 07.00 – 8.00 radalla 4. Ryhmään otetaan maksimissaan 6 senioria.

Ryhmä kokoontuu 7 kertaa.

Ohjausmaksu: 40 €.

HUOM! Maksu kattaa vain ohjauksen. Ohjausmaksun lisäksi ryhmäläiset maksavat uimahallin normaalien taksojen mukaisen käyntimaksun (myös alennukset, kausikortit yms. käyvät), joka maksetaan uimahallin kassalle. Seuranvakuutus ei kata senioreita eikä aikuisia.

Peruminen tulee tehdä viimeistään ensimmäisen kerran jälkeen osoitteeseen: marjo.siintomaa-toljander@jous.fi. Muuten laskutamme koko kurssin. 

Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 5. Peruuntuneesta kurssista ilmoitamme tekstiviestillä kolme päivää ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 14.8. klo 9.00

osoitteessa www.jous.fi -> kohdasta "ilmoittautuminen" (yläpalkki).

Voit myös ilmoittaa osallistumisesi 14.8. alkaen  numeroon 044-0991907

Lisätietoja: 044-0991907