Ajankohtaista

TIEDOTE VETREALTA


Saimme maanantaina 5.11. tiedotteen Vetrealta.

"Uimahalli on suljettu teknisen vian vuoksi toistaiseksi. Pahoittelemme asiaa ja ilmoitamme välittömästi, kun allas on käytössä.

Valitettavasti kyse on isosta viasta, allas on ainakin muutaman viikon pois käytöstä. Tässä vaiheessa ei ole tarkempia tietoja. Pumppu on hajonnut."


Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme kun allas on taas käytössä.

Eli Vetrean harjoitukset ja kurssit perutaan ainakin ajalta 7.-18.11., jos ei toisin ilmoiteta.


Pystymme järjestämään yhden korvaavan kerran (su 16.12.) Vetrean uimakouluille, vesiralleille sekä harrasteryhmille. Uinnin tekniikkakurssien korvauksista emme pysty vielä sanomaan.

Tässä vaiheessa siis kaikki Vetrean ryhmät ovat tauolla. Pahoittelemme tätä tilannetta.


Joensuun heikon allastilanteen vuoksi, emme pysty järjestämään muita korvaavia uintikertoja kurssilaisille. 


Kurssien muutokset /peruuntuminen (katso tästä)

Mahdollisista kurssimuutoksista ilmoitamme asiakkaille mahdollisimman pikaisesti seuran nettisivujen sekä sähköpostin kautta.

Kurssin järjestäjästä (JoUSsista) johtumattomasta syystä tapahtuva ohjaustunnin peruuntuminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen asiakkaalle eikä korvaavien ohjaustuntien järjestämiseen. Ennalta arvaamaton tapahtuma voi olla esim. veden likaantuminen, joka estää altaan käytön asiakkailta ja kurssilaisilta kyseisenä ajankohtana.

Joensuun Uimaseura ry pidättää oikeuden muutoksiin. Mikäli kurssi joudutaan esimerkiksi perumaan ennen sen alkua, palautetaan kurssimaksu asiakkaalle kokonaisuudessaan. Syy kurssin perumiseen voi olla esimerkiksi se, ettei minimiosallistujamäärä täyty.