Ajankohtaista

ARENAN SEURATUOTE-, RÄPYLÄ / SNORKKELITILAUS 31.8. MENNESSÄ


ARENAN TUOTEET

Arenan seuravaatteita on mahdollista tilata kaksi kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä.

Seuratuotteet on nähtävillä tilauslomakkeen kanssa sivulta: http://jous.fi/fi/seuratoiminta/seuratuotteet

Kaikkiin tuotteisiin tulee joko JoUS logo brodeerauksella tai painatuksella.

Tuotteet ovat sovitettavissa vain Vesikolla ja tilaukset tulee tehdä ALLEKIRJOITTANEELLE 31.8. mennessä liitteenä olevalla tilauslomakkeella. Tilauslomakkeita löytyy myös sovitusvaatteiden luota. LISÄÄTTEHÄN TILAAJAN TIEDOT LIITTEENÄ OLEVAAN LOMAKKEESEEN.

Valmentaja ilmoittaa omalle ryhmälleen 1-2 sovituspäivää, jolloin tuotteet tulee sovittaa. Sovitus tapahtuu ennen harjoituksia kuivalla iholla.NIMIKOIDUT HATUT

Hattuja tilataan kerran vuodessa eli syksyllä.


SEURAAVIA TUOTTEITA VOIT OSTAA JA SUORAAN OMALTA VALMENTAJALTA

T-paitoja on koko ajan myynnissä Vesikossa. Koot 128 cm ->

JoUS uimahattuja on myynnissä uimahalleilla. Väreinä musta tai valkoinen ja koko junior tai senior. Seuralla on myös myytävänä kahta erilaista uimalasimallia.

Vanhat Arenan seuratuotteet myydään 50 % alennuksella. Jos haluat tuotteeseen seuran logon, niin ilmoitathan siitä allekirjoittaneelle. Tuotteen laskuun lisäämme logon kustannuksen n. 3 - 5 €. Myytävät tuotteet löydät osoitteesta http://jous.fi/fi/seuratoiminta/seuratuotteet

Samoin seuralla on vielä myynnissä pieniä kokoja Tyr uikkareista. Hinta ei päät huimaa: poikien uikkarit 7 € ja tyttöjen 15 €. Uikkarit löytyvät Vesikon seuran varastosta.

HUOM!

#ANNASENUIDA -pyyhe, juomapullot ja pipot ostettavissa nyt suoraan Vesikolta TAI tilauksen voi tehdä liitteenä olevalla lomakkeella.


TIETOA RÄPYLÖISTÄ JA SNORKKELEISTA

ONKO LAPSESI RÄPYLÄT JÄÄNEET PIENIKSI? ILMOITA NE MYYNTIIN VESIKON ILMOITUSTAULULLA OLEVALLA LISTALLA TAI VOIT HANKKIA KÄYTETYT RÄPYLÄT TÄTÄ KAUTTA!

Seura on tekemässä yhteystilausta kantaräpylöistä ja etusnorkkeleista. Tilaus tulee tehdä allekirjoittaneelle 31.1. mennessä (tuotetilauskaavakkeella). Yhteistilauksella saamme tuotteet edukkaammin, jolloin räpylöiden hinnaksi jää 39 € ja etusnorkkelille 28 € SR/ 25 € JR. Jos lapsen snorkkelista on hajonnut otsapanta, voit tilata senkin yhteistilauksessa hintaan 12 €.

Seura laskuttaa tuotteet ja lasku lähetetään Seuramappi-ohjelmaan kun tuotteet ovat saapuneet. Tuotteet jaetaan tilaajille treeneissä.

Snorkkeleissa on junior ja senior koko. Pääsääntöisesti taso 4,3 ryhmät tilaavat junior koot. Tasosta 2 ylöspäin kannattaa tarkistaa onko ajankohtaista tilata senior koon snorkkeli.

Kantaräpylöiden minimikoko on 35. Kokeilkaa harjoituksissa (Vesikossa) valmentajan kanssa toisten uimareiden räpylöitä, jotta löydätte lapselle sopivan koon. Jos lapsellanne on pienempi jalka kuin 35, voit käydä katsomassa pienen koon kantaräpylöitä torin viereisestä Intersportista (Niittä on aina väliajoin tilattu sinne). Huom! seuran jäsenkortti tulee löytymään Seuramappiohjelmasta.

Jos Intersportista ei löydy sopivan kokoisia räpylöitä, voitte tilata ne seuran kautta. Tällöin räpylät ovat ns. suljetulla kannalla ja hinta 33 €


Merkitse tilauslomakkeeseen lapsen jalan koko tai alla oleva räpylän koko.

Jalan koko : Räpylän koko

31: XXXS

34: XXS

35-37 : 4-5 : S
38-39 : 6-7 : M
39-41 : 8-9 : M/L
42-44 : 10-11 : L
45-47 : 12-14 : XLMIKSI NÄMÄ TUOTTEET?
Kaikki uinnin valmennusryhmäläiset tarvitsevat snorkkelit ja räpylät.
Kantaräpylöiden etu on, että kantapää on vapaana ja nilkka pääsee liikkumaan luonnollisemmin, joka taas estää suonenvetoja. Räpylät ovat myös harjoittelun kannalta oikean mittaiset. Liian pitkät räpylät kuormittavat nilkkaa, jolloin niistä ei ole harjoittelussa muuta kuin haittaa.
Etusnorkkelin käyttö korjaa uinti asennon oikeaksi sekä uimari pystyy keskittymään mm. vartalon rullaamiseen ilman sivulta hengittämistä.


Etusnorkkelit:
https://www.klubbensport.fi/finis/cs227/finis-keskisnorkkeli-keltainen-junior

https://www.klubbensport.fi/finis/cs095/finis-keskisnorkkeli-keltainen-senior

https://www.klubbensport.fi/finis/cs095-p/finis--keskisnorkkeli-pinkki-senior


Harmaat räpylät:
https://www.klubbensport.fi/dmcswim/cs1501/dmc-elite-r%C3%A4pyl%C3%A4t--harmaa-eliittiuimareiden-valinta


Pinkit räpylät:
https://www.klubbensport.fi/dmcswim/cs171/dmc-elite-r%C3%A4pyl%C3%A4t--vaaleanpunainen-kantaremmill%C3%A4--eliittiuimarin-valinta

Pienen jalan räpylät:

https://www.klubbensport.fi/dmcswim/cs191/dmc-original-r%C3%A4pyl%C3%A4t-vihre%C3%A4-harmaa


TILAUSLOMAKE