Ajankohtaista

JoUS fani-, Arenan seuratuote-, räpylä- / snorkkelitilaus 31.1. mennessä


Tilauslomake on lähetetty valmennusryhmäläisten vanhempien s-postiin. Jos lomake ei ole saapunut sinulle niin pyydäthän sen uudelleen osoitteesta marjo.siintomaa-toljander(at)jous.fi


ARENAN TUOTEET

Arenan seuravaatteita on mahdollista tilata kaksi kertaa vuodessa; keväällä ja syksyllä. Tuotteet ovat nähtävillä osoitteessa:

http://jous.fi/fi/seuratoiminta/seuratuotteet

Kaikissa tuotteissa on JoUS logo.

Tuotteet ovat sovitettavissa vain Vesikolla ja tilaukset tulee tehdä erikseen lähetetyllä kyselylomakkeella.

Valmentaja ilmoittaa omalle ryhmälleen 1-2 sovituspäivää, jolloin tuotteet tulee sovittaa. Sovitus tapahtuu ennen harjoituksia kuivalla iholla.


NIMIKOIDUT HATUT

Sukunimellä tilattuja hattuja voi tilata jos tilattujen hattujen määrä on yhteensä 25 kpl / väri.


SEURAAVIA TUOTTEITA VOIT OSTAA JA SUORAAN OMALTA VALMENTAJALTA

T-paitoja on koko ajan myynnissä Vesikossa. Koot 128 cm ->

JoUS uimahattuja on myynnissä uimahalleilla. Väreinä musta tai valkoinen ja koko junior tai senior. Seuralla on myös myytävänä kahta erilaista uimalasimallia.

Vanhat Arenan seuratuotteet myydään 50 % alennuksella. Jos haluat tuotteeseen seuran logon, niin ilmoitathan siitä allekirjoittaneelle. Tuotteen laskuun lisäämme logon kustannuksen n. 3 - 5 €.

Samoin seuralla on vielä myynnissä pieniä kokoja Tyr uikkareista. Hinta ei päät huimaa: poikien uikkarit 7 € ja tyttöjen 15 €. Uikkarit löytyvät Vesikon seuran varastosta.


TIETOA RÄPYLÖISTÄ JA SNORKKELEISTA


ONKO LAPSESI RÄPYLÄT JÄÄNEET PIENIKSI? Ilmoita ne myyntiin vesikon ilmoitustaululla olevalla listalla tai voit hankkia käytetyt räpylät tätä kautta!

Seura tekee yhteystilauksen kantaräpylöistä ja etusnorkkeleista. Yhteistilauksella saamme tuotteet edukkaammin. Seura laskuttaa tuotteet ja lasku lähetetään Seuramappi-ohjelmaan, kunhan tuotteet ovat saapuneet. Tuotteet jaetaan tilaajille treeneissä.

Snorkkeleissa on junior ja senior koko. Pääsääntöisesti taso 4,3 ryhmät tilaavat junior koot. Tasosta 2 ylöspäin kannattaa tarkistaa onko ajankohtaista tilata senior koon snorkkeli.

Kantaräpylöiden minimikoko on 35. Kokeilkaa harjoituksissa (Vesikossa) valmentajan kanssa toisten uimareiden räpylöitä, jotta löydätte lapselle sopivan koon. Jos lapsellanne on pienempi jalka kuin 35, voit käydä katsomassa pienen koon kantaräpylöitä torin viereisestä Intersportista.

Huom! seuran jäsenkortti tulee löytymään Seuramappiohjelmasta.

Jos Intersportista ei löydy sopivan kokoisia räpylöitä, voitte tilata ne seuran kautta. Tällöin räpylät ovat ns. suljetulla kannalla ja hinta 33 €MIKSI NÄMÄ TUOTTEET?
Kaikki uinnin valmennusryhmäläiset tarvitsevat snorkkelit ja räpylät.
Kantaräpylöiden etu on, että kantapää on vapaana ja nilkka pääsee liikkumaan luonnollisemmin, joka taas estää suonenvetoja. Räpylät ovat myös harjoittelun kannalta oikean mittaiset. Liian pitkät räpylät kuormittavat nilkkaa, jolloin niistä ei ole harjoittelussa muuta kuin haittaa.

Etusnorkkelin käyttö korjaa uinti asennon oikeaksi sekä uimari pystyy keskittymään mm. vartalon rullaamiseen ilman sivulta hengittämistä.