Ajankohtaista

PRISMA UINNIT LA 19.9.


kiitos.png


Kiitämme vielä kaikkia osallistuneita seuroja, uimareita, valmentajia, talkoolaisia ja kotona olleita kannustajia! Te teitte kaikesta tästä mahdollista!


Valitsevan tilanteen vuoksi haluamme olla osaltamme pitämässä huolta ihmisten terveydestä ja olemme päättäneet järjestää kilpailut ilman yleisöä. Uimahalliin pääsee vain aamun ja illan kurssilaiset, kilpailijat, valmentajat, toimitsijat sekä kilpailuiden kannalta oleelliset toimijat.

Joensuun Uimaseura järjestää lauantaina 19.9. Prisma uinnit Virkistysuimala Vesikossa klo 12.00 alkaen. Uimareiden verryttelyaika on klo 10.45 - 11.50


MUISTUTUKSENA: Kurssit järjestetään Vesikolla la 19.9. aamuna ja iltana normaalisti.


OHJEITA KILPAILUIHIN TULIJALLE

Osallistujat, aikataulut, tulokset ym. näet livetimingista -> https://livetiming.fi/program.php?cid=5551

Peruutukset ja viestijoukkueiden kokoonpanomuutokset tulee tehdä sähköisesti 1 tuntia ennen kilpailuiden alkua tulospalveluohjelma WinGrodanin lisäosalla.

KISAT ON NÄHTÄVILLÄ realiajassa  https://livetiming.fi/live.php?cid=5551

Kilpailuissa käytössä selkäuinnin avustimet!


TERVETULOA KILPAILUIHIN!Hallipäällikömme terveiset uimahallissa liikkumisesta:

Hei!

Uintikilpailut ovat iso haaste uimahallille hygienian kannalta.

Seuraavia menettelytapoja noudattamalla, olemme ainakin yrittäneet ehkäistä uimaveden saastumisen ulkoa tulevien pöpöjen vaikutuksesta.

Liikkuminen kahvion / aulan ja hallitilan välillä tulee järjestää ainoastaan hissin viereisestä ovesta ja uimarit pukuhuoneiden kautta.

Toimitsijoilla on oltava puhtaat sisäjalkineet heidän ollessaan hallin puolella ja siirtyessään aulan / kahvion puolelle, heidän tulee laittaa kengän suojat ja taas palatessaan halliin tulee ne poistaa.

Yleisön on laitettava kengänsuojat ennen halliin menoa ja pidettävä niitä koko sen ajan kun oleilevat hallissa.

Uimarit ja muut pesu-pukuhuoneiden kautta kulkevat vaihtavat joko ulkojalkineisiin ennen aulaan menoa tai laittavat kengänsuojat käytävän mutkassa olevasta astiasta.

Tehdään yhteistyössä hyvät kisat ja ehkäistään mahdolliset harmit.

t. Laitospäällikkö

Joensuun kaupungin Liikuntapalvelut / Sisäliikuntapaikat