Ajankohtaista

PRISMA UINNIT LA 15.9.


index.jpg


Kiitämme vielä kaikkia Prisma uinteihin osallistuneita seuroja, uimareita,

valmentajia, talkoolaisia ja kannustajia!
Te teitte kaikesta tästä mahdollista.


Joensuun Uimaseura järjestää lauantaina 15.9. Prisma uinnit Virkistysuimala Vesikossa klo 12.00 alkaen. Uimareiden verryttelyaika on klo 10.45 - 11.50.

HUOM! Kurssit kokoontuvat aamulla normaalisti.


Sivuja täydennetään sitä mukaan kun saamme lisätietoja kilpailuista.


TULOKSET

KILPAILUKUTSU

LÄHTÖLISTAT

OSALLISTUJALISTAT (päivitetty 14.9. klo 10:00)

ALUSTAVA AIKATAULU (päivitetty 14.9. klo 10:00)

OHJEITA KILPAILUIHIN TULIJALLE

Peruutukset ja viestijoukkueiden kokoonpanomuutokset tulee tehdä sähköisesti 1 tuntia ennen kilpailuiden alkua tulospalveluohjelma WinGrodanin lisäosalla.

KISAT ON MYÖS NÄHTÄVILLÄ realiajassa www.livetiming.fi

Kilpailuissa käytössä selkäuinnin avustimet!


Lauantaina 15.9. klo 8.30 eteenpäin myynnissä Arenan uintituotteita edulliseen kisahintaan. Tuotteita löytyy vauvasta vaariin (uikkareita, laseja ym).

Tervetuloa ostoksille!Kilpailuden aikana myös huikeat arpajaiset, joiden tuotto menee Tason 3 ja 2 ryhmien Calellan ulkomaanleiriin. Arpoja voi lunastaa käteiskaupalla. Joka arpa voittaa!


TERVETULOA KILPAILUIHIN!


Hallipäällikömme terveiset uimahallissa liikkumisesta:

Hei!

Uintikilpailut ovat iso haaste uimahallille hygienian kannalta. Suurin niistä on kahvion / aulan (siis likaisen puolen) ja hallitilan (puhtaan puolen) välisen liikenteen valvominen. Normaalissa uimahallikäytössä ei tällaista ongelmaa ole, kun kaikki tulevat hyvin peseytyneinä paljain jaloin halliin.

Seuraavia menettelytapoja noudattamalla, olemme ainakin yrittäneet ehkäistä uimaveden saastumisen ulkoa tulevien pöpöjen vaikutuksesta.

Liikkuminen kahvion / aulan ja hallitilan välillä tulee järjestää ainoastaan hissin viereisestä ovesta ja uimarit pukuhuoneiden kautta.

Toimitsijoilla on oltava puhtaat sisäjalkineet heidän ollessaan hallin puolella ja siirtyessään aulan / kahvion puolelle, heidän tulee laittaa kengän suojat ja taas palatessaan halliin tulee ne poistaa.

Yleisön on laitettava kengänsuojat ennen halliin menoa ja pidettävä niitä koko sen ajan kun oleilevat hallissa.

Uimarit ja muut pesu-pukuhuoneiden kautta kulkevat vaihtavat joko ulkojalkineisiin ennen aulaan menoa tai laittavat kengänsuojat käytävän mutkassa olevasta astiasta.

Tehdään yhteistyössä hyvät kisat ja ehkäistään mahdolliset harmit.

t. Pentti Ryhänen

Laitospäällikkö

Joensuun kaupungin Liikuntapalvelut / Sisäliikuntapaikat