Ajankohtaista

KURSSILAISTEN JA HARRASTERYHMÄLÄISTEN JATKOILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2018 RYHMIIN


Kevätkausi on loppusuoralla ja on aika tiedustella, jatkaako lapsenne uintiharrastusta syyskaudella 2018. 

Lapset ovat suorittaneet uimamerkkisuorituksia kauden aikana ja näiden suoritusten perusteella lapset jaetaan syksyn ryhmiin. Mikäli lapsen taidot riittävät, hänet siirretään seuraavalle tasolle. Jos seuraavaan ryhmään tarvittavia taitoja ei ole vielä saavutettu, lapsi voi kerrata kevätkauden ryhmän. Ryhmämuutosten vuoksi lapsenne opetuspäivä ja-aika voi muuttua syksyllä. Vaikka tiedustelemme toivomuksia opetuspäivästä ja -ajasta, emme voi taata kaikille toivomuksen mukaista aikaa ja paikkaa.

Vesikon / Rantakylän ilmoitustaululle ja Vetrean avainten viereen ilmaantuvat ryhmien listat. Pyydämme merkitsemään lomakkeeseen lapsen kohdalle jatkamisen/paikan perumisen viim. 15.4. mennessä.

Merkitkää lomakkeeseen myös, jos lapsella on sisaruksia ja toivotte tiettyä opetuspaikkaa tai päivää.

Ilmoittautuminen jatkoon tai paikasta luopuminen on sitova. Jos lapsenne perässä ei ole rastia, tulkitsemme hänen lopettavan harrastuksen.

Uimakoulupaikan voi perua tai vaihtaa uimataidon muutoksen vuoksi vielä 15.7.


Syyskauden alustavat ryhmäjaot ilmoitetaan seuran nettisivuilla viikolla 24 kohdassa Ajankohtaista. Ryhmien infokirjeet lähetetään s-postiin elokuun alussa. Infokirjeestä löydätte lapsenne syyskauden harjoitusajat, tavoitteet/sisältö ja ohjeet josta löydätte kevätkauden opetuskerrat.


UIMAKOULULAISET

Lapsen vanhan uintikirjan voi tuoda opettajille jo nyt. Viimeisellä opetuskerralla (la 14.4/su 15.4.) vihko jaetaan takaisin lapsille. Uimakoululaiset, joilla ei vielä ole uintikirjaa saavat sellaisen viimeisellä uimakerralla.

HUOM! Tuokaa vihko ajoissa. Viimeisellä kerralla vanhoja vihkoja ei enää täydennetä.

VESIRALLILAISET

Vesirallilaisten ei tarvitse enää palauttaa uintikirjoja.