Ajankohtaista

KURSSILAISTEN JA HARRASTERYHMÄLÄISTEN JATKOILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2019 RYHMIIN


Kausi on alkaa olla loppusuoralla ja on aika tiedustella, jatkaako lapsenne tai jatkatko uintiharrastusta syyskaudella 2019.

Lapset ovat tehneet uimamerkkisuorituksia uimakouluissa ja vesiralleissa kauden aikana ja näiden suoritusten perusteella lapset jaetaan tulevan kauden ryhmiin. Mikäli lapsen taidot riittävät, hän siirtyy seuraavalle tasolle. Jos seuraavaan ryhmään tarvittavia taitoja ei ole vielä saavutettu, lapsi voi kerrata ryhmän.

Ryhmämuutosten vuoksi lapsenne opetuspäivä ja-aika voi muuttua tulevana kautena. Vaikka tiedustelemme toivomuksia opetuspäivästä ja -ajasta, emme voi taata kaikille toivomuksen mukaista aikaa ja paikkaa Joensuun allastilanteen vuoksi.


Jatkaminen seuraavan kauden ryhmään tehdään aina Seuramapissa. Pyydämme päivittämään tiedot Seuramappiin 26.5. mennessä. Myös kevään 2019 kurssimaksu tulee olla maksettuna, jotta voimme vahvistaa syksyn 2019 paikan (maksun voi tarkistaa myös Seuramapista).


Ohjeet Seuramappiin:

Kirjaudu Seuramappiin saaduilla tunnuksilla https://www.seuramappi.fi/joensuunuimaseura/

Jos tunnukset ovat hävinneet -> voit kysyä niitä toiminnanjohtajalta.

VALITSE -> oma sivu -> Muokkaus -> täydennä uupuvat kohdat

  • Jatkan seuran toiminnassa syksyllä 2019 (tarkoitetaan jäsentä eli jonka nimissä Seuramappi on)
  • Toivomus ohjauspaikasta/-paikoista (pyrimme ottamaan tämän mahd. mukaan huomioon)
  • Onko seuran toiminnassa mukana muita sisaruksia?

MUISTA TALLENTAA TIEDOT!! Muuten ne eivät rekisteröidy ohjelmaan.

Seuramapista löydät kurssin kokoontumiskerrat, onko laskut maksettu, ym. tiedot.

Markkinointiviestintälupa -> lähetämme vain seuran tiedotteita, emme muiden yritysten ym. mainoksia.


Ilmoittautuminen jatkoon tai paikasta luopuminen on sitova. Jos tietoja ei ole päivitetty Seuramappiin, tulkitsemme lapsen lopettavan harrastuksen. Kurssipaikan voi perua tai vaihtaa (jos ryhmässä on tilaa) uimataidon muutoksen vuoksi vielä 28.7.

Tulevan kauden alustavat ryhmäjaot ilmoitetaan Seuramapissa viikolla 23. Ryhmien infot lähetetään s-postiin elokuun alkupuolella. Syksyn kurssit alkavat la 31.8. ja su 1.9.


UIMAKOULULAISET

Lapsen vanhan uintikirjan voi tuoda opettajille jo nyt. Viimeisellä opetuskerralla vihko jaetaan takaisin lapsille. Uimakoululaiset, joilla ei vielä ole uintikirjaa saavat sellaisen viimeisellä uimakerralla. Varhaistaitoryhmäläisille jaetaan todistukset uimakoulusta.

HUOM! Tuokaa vihko ajoissa. Viimeisellä kerralla vanhoja vihkoja ei enää täydennetä.


VESIRALLILAISET

Vesirallilaisten ei tarvitse enää palauttaa uintikirjoja.