Ajankohtaista

KURSSILAISTEN JA HARRASTERYHMÄLÄISTEN JATKOILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN 2019 RYHMIIN


Syyskausi on alkaa olla loppusuoralla ja on aika tiedustella, jatkaako lapsenne tai jatkatko uintiharrastusta kevätkaudella 2019.

Lapset ovat suorittaneet uimamerkkisuorituksia uimakouluissa ja vesiralleissa kauden aikana ja näiden suoritusten perusteella lapset jaetaan syksyn ryhmiin. Mikäli lapsen taidot riittävät, hänet siirretään seuraavalle tasolle. Jos seuraavaan ryhmään tarvittavia taitoja ei ole vielä saavutettu, lapsi voi kerrata kevätkauden ryhmän. 

Ryhmämuutosten vuoksi lapsenne opetuspäivä ja-aika voi muuttua keväällä. Vaikka tiedustelemme toivomuksia opetuspäivästä ja -ajasta, emme voi taata kaikille toivomuksen mukaista aikaa ja paikkaa Joensuun allastilanteen vuoksi.


Jatkaminen seuraavan kauden ryhmään tehdään tästä lähtien aina Seuramapissa. Pyydämme päivittämään tiedot Seuramappiin 9.12. mennessä. Myös syksyn 2018 kurssimaksu tulee olla maksettuna, jotta voimme vahvistaa kevään 2019 paikan (maksun voi tarkistaa myös Seuramapista).

Ohjeet Seuramappiin:

Kirjaudu Seuramappiin saaduilla tunnuksilla https://www.seuramappi.fi/joensuunuimaseura/

Jos tunnukset ovat hävinneet -> voit kysyä niitä toiminnanjohtajalta.

VALITSE -> oma sivu -> Muokkaus -> täydennä uupuvat kohdat

  • Jatkan seuran toiminnassa keväällä 2019 (tarkoitetaan jäsentä eli jonka nimissä Seuramappi on)
  • Toivomus ohjauspaikasta/-paikoista (pyrimme ottamaan tämän mahd. mukaan huomioon)
  • Onko seuran toiminnassa mukana muita sisaruksia?

MUISTA TALLENTAA TIEDOT!! Muuten ne eivät rekisteröidy ohjelmaan.

Seuramapista löydät kurssin kokoontumiskerrat, onko laskut maksettu, ym. tiedot.

Markkinointiviestintälupa -> lähetämme vain seuran tiedotteita, emme muiden yritysten ym. mainoksia.


Ilmoittautuminen jatkoon tai paikasta luopuminen on sitova. Jos tietoja ei ole päivitetty Seuramappiin, tulkitsemme lapsen lopettavan harrastuksen. Vesirallipaikan voi perua tai vaihtaa (jos ryhmässä on tilaa) uimataidon muutoksen vuoksi vielä 31.12.

Kevätkauden alustavat ryhmäjaot ilmoitetaan Seuramapissa viikolla 50. Ryhmien infokirjeet lähetetään s-postiin joulukuun loppupuolella. Info-kirjeestä löydätte kurssin tarpeelliset tiedot mm. tavoitteet/sisältö ja ohjeet. Syksyn kurssit alkavat la 12.1. ja su 13.1.


UIMAKOULULAISET

Lapsen vanhan uintikirjan voi tuoda opettajille jo nyt. Viimeisellä opetuskerralla vihko jaetaan takaisin lapsille. Uimakoululaiset, joilla ei vielä ole uintikirjaa saavat sellaisen viimeisellä uimakerralla. Varhaistaitoryhmäläisille jaetaan todistukset uimakoulusta.

HUOM! Tuokaa vihko ajoissa. Viimeisellä kerralla vanhoja vihkoja ei enää täydennetä.


VESIRALLILAISET

Vesirallilaisten ei tarvitse enää palauttaa uintikirjoja.